Делян Пеевски беше моторът да се подпише споразумението с миньорите. Така

...
Делян Пеевски беше моторът да се подпише споразумението с миньорите. Така
Коментари Харесай

Борисов отговори на Кирил Петков за миньорите: Пеевски беше моторът да се подпише споразумение

Делян Пеевски беше моторът да се подпише съглашението с миньорите.

 

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на думите на Кирил Петков, че държавното управление се оправя добре със земеделците и миньорите.

 

Когато имат напън, ние заставаме до тях, когато имат триумфи, те са си самодостатъчни. Това е горе долу тактиката, няма неприятно, само че когато се вършат верните неща, а ние вършим верните неща за хората, съобщи Борисов във връзка с ПП-ДБ.

 

Утре ще имаме среща парламентарните групи за Лукойл, разгласи Борисов и добави:

 

Прокрадва се наклонност, че дерогацията може да повлияе на цената на горивата. Вече години откогато имаме дерогация, поевтиня ли ви нафтата, бензинът? Или пораства непрестанно? С какво ни плашат, стигаше 4 лв. по едно време в случай, че съветският нефт „ урал “ е освободен от България и влиза до ден сегашен в рафинерията и България е направила да е предпазен съветският нефт, не ние, а други. И в този момент боязън, че ние ще предложим след седмица да няма дерогация. Към газа всички сме единни, слагаме такси, прави усещане по какъв начин месеци наред нашето държавно управление нищо не прави против Лукойл. Петролът същият, цените в небесата отново на нафтата и бензина. От газа българите ще печелите по 3 милиарда лв., а от Лукойл до момента от вашите джобове са излезли 3 милиарда $. С какво ни плашат, попита Борисов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР